logo anakpintarcentre
DAFTAR

Borang Pendaftaran

Arahan: Isikan semua maklumat yang berkenaan

Maklumat Anak

Isikan semua maklumat yang diperlukan


Maklumat Bapa

Isikan semua maklumat yang diperlukan


Maklumat Ibu

Isikan semua maklumat yang diperlukan


Perakuan Kesihatan Anak

Isikan semua maklumat yang diperlukan dengan betul.


Kecemasan / Perkhidmatan Kesihatan

Isikan maklumat berkaitan untuk memudahkan proses sekiranya berlaku kecemasan.


TERMA DAN SYARAT PUSAT JAGAAN ANAK PINTAR, APC CENTRE, TADIKA ANAK PINTAR CENTRE, TADIKA JAIM ANAK PINTAR CENTRE.

1. Pusat Jagaan/Taska tidak akan menerima pelajar yang tidak sihat untuk ke sekolah walaupun hanya sakit demam biasa atau penyakit berjangkit (harus mendapatkan nasihat doktor) dan juga bayi yang dilahirkan pramatang (premature baby).

2. Semua pelajar dikehendaki berada di Pusat Jagaan/Taska/Tadika di bawah pengurusan Anak Pintar Centre sebelum jam 8.30 pagi.

3. Sekiranya anak/sesiapa yang dipertanggungjawabkan untuk anak tersebut haruslah memaklumkan kepada pihak Pusat Jagaan/Taska/Tadika seandainya anak tidak dapat hadir.

4. Kriteria pemilihan pelajar terbaik dikira dari segi sokongan ibu bapa, sikap pelajar, penyiapan kerja rumah, kehadiran dan penglibatan dalam semua aktiviti di Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

5. Pembayaran yuran bagi setiap bulan adalah ditetapkan pada atau sebelum 5hb setiap bulan.

6. Pembayaran menggunakan “system card fees” akan disediakan bagi memudahkan ibubapa membuat rujukan dan resit bayaran akan diberikan setelah menerima bayaran melalui eResit.

7. Pusat Jagaan/Taska/Tadika beroperasi dari jam 6.45 pagi hingga 6.00 petang. Selepas waktu tersebut, ianya akan dikira sebagai tambahan masa atau OT.

8. Setiap lebihan masa atau selepas dari jam 6.00 petang pihak Pusat Jagaan/Taska/Tadika berhak menuntut bayaran RM 10.00 (Ringgit Malaysia: Sepuluh Ringgit Sahaja) bagi setiap satu jam pertama dan seterusnya.

9. Setiap hari ibubapa harus peka dengan perubahan anak dan WAJIB memaklumkan kepada pengusaha/penyelia/pengasuh sekiranya terdapat kesan lebam atau apa sahaja jenis kecederaan ketika menghantar anak ke Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

10. Ibubapa wajib membayar yuran konsert dan gambar konsert Pusat Jagaan/Taska/Tadika setiap hujung tahun.

11. Setiap bekalan yang dibekalkan kepada anak setiap hari wajib diperiksa oleh penjaga. Ibubapa harus memaklumkan kepada penjaga bagi tujuan pemantauan kesihatan makanan. Termasuk susu tepung segera/susu ibu untuk bayi/makanan di dalam bekas).

12. Setiap bekas yang dibekalkan untuk Pusat Jagaan/Taska/Tadika wajib meletakkan TAG STICKER bagi mengelakkan kekeliruan.

13. Setiap ibubapa/penjaga wajib mendapatkan jadual aktiviti tahunan Pusat Jagaan/Taska/Tadika bagi memudahkan penglibatan setiap aktiviti anak anda di Pusat Jagaan/Taska/Tadika.

14. Pihak kami hanya menerima bayi yang berusia 6 bulan ke atas dan tidak mempunyai apa-apa masalah kesihatan. (Sila sertakan salinan buku rekod kesihatan bayi sebagai bukti)
kembali
+606-233 9944
+6017-663 2373
5476-A Anak Pintar Centre,
Pusat Pendidikan Awal Kanak-Kanak,
Kompleks MITC Jalan Konvensyen,
Ayer Keroh 75350 Melaka
perlukan bantuan?
crossmenu